Ελαφρώς Μεταχειρισμένες Θερμάστρες

Αγαπητοί καταναλωτές,

Η εταιρεία ADM-KEROSUN παρέχει εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη (service), γνήσια ανταλλακτικά (made in Japan), καθώς και διανομή των αρίστων καυσίμων Kerosun Extra & της πλήρως άοσμης Kerosun Crystal One (εισαγώμενο) πανελλαδικά από το 1987, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη των καταναλωτών (νοικοκυριά ή επαγγελματίες) που επιλέγουν τον χειμώνα για την θέρμανση τους τις μοναδικές θερμάστρες κηροζίνης KEROSUN κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία (made in Japan)

Για πρώτη φορά και μετά από αίτημα πολλών καταναλωτών, η εταιρεία ADM-KEROSUN θα διαθέσει στο καταναλωτικό της κοινό περιορισμένο αριθμό ελαφρώς μεταχειρισμένων ή εκθεσιακών θερμαστρών, απολύτως ελεγμένων από τους τεχνικούς της, σε πολύ προσιτές τιμές και πάντα με την εγγύηση της KEROSUN, σε όσους επιθυμούν.

Πρόκειται για παλαιότερα μοντέλα θερμαστρών (ΟΧΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ) που καλύπτουν ανάγκες θέρμανσης για χώρους από 40 έως 90 τετραγωνικά μέτρα, φυτιλιού (wick type) ή ηλεκτρονικές (Fan Heaters) που βεβαίως προσφέρουν την απαράμιλλη θέρμανση και θαλπωρή της KEROSUN.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ!  Πρόκειται για πολύ περιορισμένο αριθμό θερμαστρών που θα διατεθούν μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων ΜΟΝΟ από τα ιδιόκτητα υποκαταστήματα της KEROSUN!

Φυσικά όλα τα τρέχοντα καινούργια μοντέλα των θερμαστρών KEROSUN διατίθενται όπως πάντα από όλα τα καλά καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

 

KEROSUN !  ΚΑΘΑΡΑ-ΕΝΤΙΜΑ-ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !

Μαζί από το 1987 !   

Κάθε χειμώνα, ότι καιρό και εάν κάνει !!!

Εορταστική Προσφορά

Στο κατώφλι του 2019 η διοίκηση και το προσωπικό της Kerosun σας εύχονται ολόθερμα καλή χρονιά, υγεία οικογενειακή και προσωπική, ευτυχία και πρόοδο.
Για τις ημέρες των εορτών και, συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28/12, το Σάββατο 29/12 και τη Δευτέρα 31/12 από τα υποκαταστήματα της Kerosun και για παραγγελίες με παράδοση κατ’ οίκον, με αγορά 36 λίτρων καυσίμου Kerosun Extra ή πλήρως άοσμης Kerosun Crystal One σας προσφέρουμε δωρεάν ένα τεμάχιο αντλίας καυσίμου (τρομπάκι), απαραίτητο εργαλείο για το ασφαλές και καθαρό γέμισμα του ρεζερβουάρ της θερμάστρας σας, κατάλληλο για όλα τα μοντέλα φυτιλιού ή ηλεκτρονικών.
Ελάτε στα υποκαταστήματα της Kerosun, προμηθευτείτε τα μοναδικά καύσιμα Kerosun Extra και Kerosun Crystal One στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και κερδίστε πολλαπλά! Οικονομία, γνώση για τη θερμάστρα σας και χρήσιμα δώρα με προσφορές που θα ενημερώνεστε εγκαίρως.

KEROSUN. Μαζί από το 1987.

Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά!

Ευχαριστούμε και ανταποδίσουμε.

Προσφορά Ανταλλακτικού Ρεζερβουάρ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΣΤΡΩΝ KEROSUN ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΑΠΟ LC-S27 ΕΩΣ ΚΑΙ LC-55.

Η θερμάστρα σας διαθέτει αποσπώμενο μεταλλικό δοχείο καυσίμου, το οποίο, αφού το γεμίσετε με καύσιμο από το πλαστικό δοχείο το τοποθετείτε ξανά στην συσκευή για να λειτουργήσει.
Συμβαίνει αρκετές φορές να μην ελέγξουμε την ποσότητα του καυσίμου μέσα στο μεταλλικό ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα να τελειώσει το καύσιμο και να σταματήσει η λειτουργία της θερμάστρας σε στιγμές χαλάρωσής μας ή βραδινές ώρες.
Για το λόγο αυτό και μετά από αίτημα πολλών καταναλωτών η KEROSUN φρόντισε, σε συνεργασία με τον κατασκευαστή των θερμαστρών στην Ιαπωνία, να προσφέρει σε όσους επιθυμούν ένα δεύτερο ανταλλακτικό μεταλλικό ρεζερβουάρ καυσίμου στο χαμηλότερο δυνατό κόστος με έκπτωση 50% μόνο για αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2018.
Προμηθευτείτε το μεταλλικό ρεζερβουάρ μαζί με το πώμα ασφαλείας από τα υποκαταστήματά μας σε τελική τιμή €21,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.
Γεμίστε το δεύτερο ρεζερβουάρ σας με Kerosun Extra ή Kerosun Crystal One και έχετε το έτοιμο όποια ώρα σας χρειαστεί. Η στιβαρή και απόλυτα στεγανή κατασκευή του παρέχει απόλυτη ασφάλεια όπου και αν το αποθηκεύσετε.
Απολαύστε τη θαλπωρή της KEROSUN χωρίς ούτε λεπτό διακοπή.
KEROSUN. ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ, ΚΑΘΑΡΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018 – Μείωση Τιμών Καυσίμων Kerosun

Ο χειμώνας ξεκίνησε ημερολογιακά από 1η Δεκεμβρίου, αλλά και ουσιαστικά με επικράτηση φυσιολογικών για την εποχή θερμοκρασιών από την προηγούμενη εβδομάδα.
Η εταιρεία μας, KEROSUN, μείωσε ήδη τις τιμές των καυσίμων από 3/12/2018 και διαθέτει από τα υποκαταστήματά της τα ιδανικά και εγκεκριμένα για όλες τις θερμάστρες KEROSUN καύσιμα, KEROSUN EXTRA από €1,540 / λίτρο και πλήρως άοσμη KEROSUN CRYSTAL ONE από €1,689 / λίτρο σε ανταλλασσόμενα δοχεία.
Πάντα θυμόμαστε ότι με τη χρήση ανταλλασσόμενων δοχείων, εκτός από μέγιστη οικονομία στον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, προσφέρουμε και αφάνταστη βοήθεια στο περιβάλλον μειώνοντας την άσκοπη χρήση και κατανάλωση πλαστικού.
Ελάτε στα υποκαταστήματα της Kerosun καθημερινές 8:00-15:30, αλλά και Σάββατο 8:00-15:00.
Ρωτήστε μας ό,τι απορία έχετε για τη θερμάστρα σας ή, ακόμα και αν δεν έχετε θερμάστρα, για τον τρόπο θέρμανσης KEROSUN. Έμπειροι τεχνικοί μας θα σας κατατοπίσουν σε ό,τι σας ενδιαφέρει. Προμηθευτείτε ό,τι πιθανόν χρειάζεστε (καύσιμα, ανταλλακτικά, service) και σίγουρα θα είστε πολλαπλά ωφελημένοι.

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Εξαιρετικά σημαντικό: Νέο e-shop για τους καταναλωτές της επαρχίας!

Αγαπητοί καταναλωτές!

Με συνέπεια στην συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε και λειτουργούμε αποκλειστικά για τους χρήστες της KEROSUN στην επαρχία το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop.

Όσοι λοιπόν βρίσκεστε στην επαρχία (πλην νομών Αττικής & Θεσσαλονίκης) και μέχρι τώρα αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία στο να προμηθευτείτε την εξαιρετική, πλήρως άοσμη κηροζίνη μας KEROSUN CRYSTAL ONE, τώρα μπορείτε να την αγοράσετε ηλεκτρονικά! Εμείς στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε, όχι στο σπίτι σας, αλλά στο πλησιέστερο δυνατόν σημείο που βρίσκεστε, 3 δοχεία των 18 λίτρων μίας χρήσης KEROSUN CRYSTAL ONE και μάλιστα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Έχουμε θέσει ελάχιστη παραγγελία τα 3 δοχεία δηλαδή τα 54 λίτρα. Αυτό έγινε για να πετύχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος μεταφοράς. Εξ άλλου η ποσότητα αυτή είναι η ελάχιστη που θα χρειαστείτε κατά την διάρκεια του χειμώνα, όσο ήπιος και εάν είναι αυτός.

Επίσης, πάλι για λόγους οικονομίας στο κόστος μεταφοράς, ευγενικά σας παρακαλούμε να παραλάβετε τα δοχεία σας από το σημείο του συνεργάτη μας που βρίσκεται πιο κοντά σας.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιλέξτε την περιφέρεια ή την περιοχή ή την πόλη που βρίσκεστε. Εάν δεν την βρείτε επιλέξτε κάποια άλλη που είναι πλησιέστερα σε εσάς ή χρησιμοποιείστε τον Ταχυδρομικό σας κωδικό (το σύστημα θα σας προτείνει το Σημείο Παραλαβής που εξυπηρετεί την περιοχή σας) ώστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Αμέσως θα δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Δηλαδή την διεύθυνση που θα παραλάβετε τα δοχεία σας και τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί για να βρίσκονται τα δοχεία στο σημείο παραλαβής.  Χαρείτε την ζεστασιά & θαλπωρή της KEROSUN που θα χρειαστεί το σπίτι σας τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Για όποια περαιτέρω απορία ή ερώτηση σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-5386 311 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 17.00. Θα χαρούμε να σας πληροφορήσουμε και να εξυπηρετήσουμε! Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα μας με τις σχετικές πληροφορίες.

ΚΗΡΟΖΙΝΗ KEROSUN EXTRA

Κηροζίνη Θέρμανσης. Ένα καύσιμο – Ένα όνομα!
Kerosun Extra! 30 Χρόνια Μαζί!

Ιστορική αναδρομή

Αγαπητοί καταναλωτές,
Από το 1987, η εταιρεία ADM – Kerosun, δηλαδή ήδη 30 χρόνια, διακινεί και εφοδιάζει την Ελληνική αγορά με κηροζίνη θέρμανσης συσκευασμένη πάντα στα δοχεία Kerosun των 6, 18 & 20 λίτρων, σε συσκευασίες ανταλλασσόμενες και μίας χρήσης.

Τι είναι λοιπόν η κηροζίνη θέρμανσης;
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι, η κηροζίνη θέρμανσης είναι το καύσιμο που παλαιότερα λεγόταν καθαρό πετρέλαιο, η φωτιστικό πετρέλαιο η άσπρο-λευκό πετρέλαιο. Κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ακόμη το ονομάζουν έτσι. Εξ αρχής και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, το συγκεκριμένο πετρέλαιο διατίθετο στην Ελληνική αγορά μόνο από το κρατικό μονοπώλιο που επίσης διακινούσε αποκλειστικά και τα σπίρτα, τις τράπουλες και το αλάτι για οικιακή και βιοτεχνική χρήση! Τα χρόνια πέρασαν οι εποχές άλλαξαν και τώρα η κηροζίνη θέρμανσης παράγεται από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο και διακινείται στην Ελληνική αγορά από τις Ελληνικές πετρελαϊκές εταιρείες που επίσης διακινούν και τα άλλα είδη καυσίμων όπως το ντίζελ θέρμανσης, ντίζελ κίνησης, βενζίνες κίνησης κλπ

Η εταιρεία μας ADM α.ε.-Kerosun στο πέρασμα αυτών των τελευταίων 30 χρόνων, δημιούργησε την δική της ιστορική σχέση με το προϊόν, κηροζίνη θέρμανσης. Από το 1987 λοιπόν, όταν άρχισε από την Ιαπωνία και η εισαγωγή των θερμαστρών μας κηροζίνης Kerosun, ξεκίνησε η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια μας για βελτίωση των χημικών ιδιοτήτων, της ποιότητας και απόδοσης του συγκεκριμένου καυσίμου.

Διότι η θερμάστρα KEROSUN και το καύσιμο KEROSUN, για εμάς είναι ένα και αδιαίρετο προϊόν!

Έχοντας γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του χρήστη της θερμάστρας Kerosun, δηλαδή μέγιστη θερμαντική απόδοση της συσκευής σε συνδυασμό με χρήση αρίστου ποιοτικά καυσίμου και βεβαίως προσιτού σε κόστος, δημιουργήσαμε την κηροζίνη θέρμανσης Kerosun Extra! Αψογο καύσιμο για την θερμάστρα σας, φυτιλιού η ηλεκτρονική, με ιδανική σχέση τιμής-απόδοσης.

Με συνεχείς οδηγίες, παρατηρήσεις και υποδείξεις μας, τόσο στον Ιαπωνικό κατασκευαστικό οίκο των θερμαστρών όσο και στον παραγωγό του καυσίμου στην Ελλάδα, όμιλο ΕΛΠΕ-ΕΚΟ, καταφέραμε σήμερα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ο άριστος-αρμονικός συνδυασμός λειτουργίας & απόδοσης της θερμάστρας Kerosun & του καυσίμου Kerosun Extra! Ένας συνδυασμός που εξυπηρετεί την ανάγκη του Ελληνικού νοικοκυριού βασισμένος στις κλιματολογικές συνθήκες της πατρίδας μας.

Διατίθεται από τα 3 υποκαταστήματα Αττικής της Kerosun σε δοχεία 18 λίτρων Ανταλλασόμενα (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ), σε δοχεία 20 λίτρων Ανταλλασόμενα (ΔΙΑΦΑΝΑ), καθώς και σε δοχεία 6 & 18 λίτρων Μιας Χρήσης.

Επίσης στην Αττική διατίθεται σε δοχεία 18 λίτρων ανταλλασσόμενα (Πορτοκαλί) από πολλά σημεία πώλησης (πρατήρια καυσίμων, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών κλπ) καθώς και σε δοχεία 6 & 18 λίτρων Μιας Χρήσης από εμπορικά δίκτυα συνεργατών μας πανελλαδικής εμβέλειας. Ρωτήστε μας!
Μην ξεχνάτε και Πάντα να προτιμάτε τα Ανταλλασσόμενα δοχεία. ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!
Όχι μόνο γιατί γλυτώνετε πολλά χρήματα και άσκοπα έξοδα, αλλά κυρίως γιατί βοηθάμε το περιβάλλον μας και τον πλανήτη να παραμένει καθαρός μειώνοντας την αναίτια κατανάλωση πλαστικού που τόσο τον επιβαρύνει! Είναι χρέος όλων μας!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, η εάν χρειάζεστε κάποια παραπάνω διευκρίνηση, γράψτε μας η ρωτήστε στα τηλ. κέντρα της εταιρείας μας Αθήνα 210-5386 300 καί Θεσσαλονίκη 2310-308018. Καλύτερα όμως είναι να έλθετε στα υποκαταστήματα τής KEROSUN στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη. Θα σας υποδεχθούμε με χαρά και θα δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα των θερμαστρών μας σε λειτουργία για να εκτιμήσετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης Kerosun!

0

Your Cart

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο