Εξαιρετικά σημαντικό: Νέο e-shop για τους καταναλωτές της επαρχίας!

Αγαπητοί καταναλωτές!

Με συνέπεια στην συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε και λειτουργούμε αποκλειστικά για τους χρήστες της KEROSUN στην επαρχία το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop.

Όσοι λοιπόν βρίσκεστε στην επαρχία (πλην νομών Αττικής & Θεσσαλονίκης) και μέχρι τώρα αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία στο να προμηθευτείτε την εξαιρετική, πλήρως άοσμη κηροζίνη μας KEROSUN CRYSTAL ONE, τώρα μπορείτε να την αγοράσετε ηλεκτρονικά! Εμείς στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε, όχι στο σπίτι σας, αλλά στο πλησιέστερο δυνατόν σημείο που βρίσκεστε, 3 δοχεία των 18 λίτρων μίας χρήσης KEROSUN CRYSTAL ONE και μάλιστα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Έχουμε θέσει ελάχιστη παραγγελία τα 3 δοχεία δηλαδή τα 54 λίτρα. Αυτό έγινε για να πετύχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος μεταφοράς. Εξ άλλου η ποσότητα αυτή είναι η ελάχιστη που θα χρειαστείτε κατά την διάρκεια του χειμώνα, όσο ήπιος και εάν είναι αυτός.

Επίσης, πάλι για λόγους οικονομίας στο κόστος μεταφοράς, ευγενικά σας παρακαλούμε να παραλάβετε τα δοχεία σας από το σημείο του συνεργάτη μας που βρίσκεται πιο κοντά σας.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιλέξτε την περιφέρεια ή την περιοχή ή την πόλη που βρίσκεστε. Εάν δεν την βρείτε επιλέξτε κάποια άλλη που είναι πλησιέστερα σε εσάς ή χρησιμοποιείστε τον Ταχυδρομικό σας κωδικό (το σύστημα θα σας προτείνει το Σημείο Παραλαβής που εξυπηρετεί την περιοχή σας) ώστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Αμέσως θα δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Δηλαδή την διεύθυνση που θα παραλάβετε τα δοχεία σας και τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί για να βρίσκονται τα δοχεία στο σημείο παραλαβής.  Χαρείτε την ζεστασιά & θαλπωρή της KEROSUN που θα χρειαστεί το σπίτι σας τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Για όποια περαιτέρω απορία ή ερώτηση σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-5386 311 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 17.00. Θα χαρούμε να σας πληροφορήσουμε και να εξυπηρετήσουμε! Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα μας με τις σχετικές πληροφορίες.

ΚΗΡΟΖΙΝΗ KEROSUN EXTRA

Κηροζίνη Θέρμανσης. Ένα καύσιμο – Ένα όνομα!
Kerosun Extra! 30 Χρόνια Μαζί!

Ιστορική αναδρομή

Αγαπητοί καταναλωτές,
Από το 1987, η εταιρεία ADM – Kerosun, δηλαδή ήδη 30 χρόνια, διακινεί και εφοδιάζει την Ελληνική αγορά με κηροζίνη θέρμανσης συσκευασμένη πάντα στα δοχεία Kerosun των 6, 18 & 20 λίτρων, σε συσκευασίες ανταλλασσόμενες και μίας χρήσης.

Τι είναι λοιπόν η κηροζίνη θέρμανσης;
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι, η κηροζίνη θέρμανσης είναι το καύσιμο που παλαιότερα λεγόταν καθαρό πετρέλαιο, η φωτιστικό πετρέλαιο η άσπρο-λευκό πετρέλαιο. Κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ακόμη το ονομάζουν έτσι. Εξ αρχής και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, το συγκεκριμένο πετρέλαιο διατίθετο στην Ελληνική αγορά μόνο από το κρατικό μονοπώλιο που επίσης διακινούσε αποκλειστικά και τα σπίρτα, τις τράπουλες και το αλάτι για οικιακή και βιοτεχνική χρήση! Τα χρόνια πέρασαν οι εποχές άλλαξαν και τώρα η κηροζίνη θέρμανσης παράγεται από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο και διακινείται στην Ελληνική αγορά από τις Ελληνικές πετρελαϊκές εταιρείες που επίσης διακινούν και τα άλλα είδη καυσίμων όπως το ντίζελ θέρμανσης, ντίζελ κίνησης, βενζίνες κίνησης κλπ

Η εταιρεία μας ADM α.ε.-Kerosun στο πέρασμα αυτών των τελευταίων 30 χρόνων, δημιούργησε την δική της ιστορική σχέση με το προϊόν, κηροζίνη θέρμανσης. Από το 1987 λοιπόν, όταν άρχισε από την Ιαπωνία και η εισαγωγή των θερμαστρών μας κηροζίνης Kerosun, ξεκίνησε η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια μας για βελτίωση των χημικών ιδιοτήτων, της ποιότητας και απόδοσης του συγκεκριμένου καυσίμου.

Διότι η θερμάστρα KEROSUN και το καύσιμο KEROSUN, για εμάς είναι ένα και αδιαίρετο προϊόν!

Έχοντας γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του χρήστη της θερμάστρας Kerosun, δηλαδή μέγιστη θερμαντική απόδοση της συσκευής σε συνδυασμό με χρήση αρίστου ποιοτικά καυσίμου και βεβαίως προσιτού σε κόστος, δημιουργήσαμε την κηροζίνη θέρμανσης Kerosun Extra! Αψογο καύσιμο για την θερμάστρα σας, φυτιλιού η ηλεκτρονική, με ιδανική σχέση τιμής-απόδοσης.

Με συνεχείς οδηγίες, παρατηρήσεις και υποδείξεις μας, τόσο στον Ιαπωνικό κατασκευαστικό οίκο των θερμαστρών όσο και στον παραγωγό του καυσίμου στην Ελλάδα, όμιλο ΕΛΠΕ-ΕΚΟ, καταφέραμε σήμερα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ο άριστος-αρμονικός συνδυασμός λειτουργίας & απόδοσης της θερμάστρας Kerosun & του καυσίμου Kerosun Extra! Ένας συνδυασμός που εξυπηρετεί την ανάγκη του Ελληνικού νοικοκυριού βασισμένος στις κλιματολογικές συνθήκες της πατρίδας μας.

Διατίθεται από τα 3 υποκαταστήματα Αττικής της Kerosun σε δοχεία 18 λίτρων Ανταλλασόμενα (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ), σε δοχεία 20 λίτρων Ανταλλασόμενα (ΔΙΑΦΑΝΑ), καθώς και σε δοχεία 6 & 18 λίτρων Μιας Χρήσης.

Επίσης στην Αττική διατίθεται σε δοχεία 18 λίτρων ανταλλασσόμενα (Πορτοκαλί) από πολλά σημεία πώλησης (πρατήρια καυσίμων, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών κλπ) καθώς και σε δοχεία 6 & 18 λίτρων Μιας Χρήσης από εμπορικά δίκτυα συνεργατών μας πανελλαδικής εμβέλειας. Ρωτήστε μας!
Μην ξεχνάτε και Πάντα να προτιμάτε τα Ανταλλασσόμενα δοχεία. ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!
Όχι μόνο γιατί γλυτώνετε πολλά χρήματα και άσκοπα έξοδα, αλλά κυρίως γιατί βοηθάμε το περιβάλλον μας και τον πλανήτη να παραμένει καθαρός μειώνοντας την αναίτια κατανάλωση πλαστικού που τόσο τον επιβαρύνει! Είναι χρέος όλων μας!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, η εάν χρειάζεστε κάποια παραπάνω διευκρίνηση, γράψτε μας η ρωτήστε στα τηλ. κέντρα της εταιρείας μας Αθήνα 210-5386 300 καί Θεσσαλονίκη 2310-308018. Καλύτερα όμως είναι να έλθετε στα υποκαταστήματα τής KEROSUN στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη. Θα σας υποδεχθούμε με χαρά και θα δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα των θερμαστρών μας σε λειτουργία για να εκτιμήσετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης Kerosun!

Ανταλλασσόμενα Δοχεία γιατί να τα προτιμήσω;

Είναι πολύ πιθανό, όταν αδειάσει το δοχείο από κηροζίνη, να μην το χρειάζεστε άλλο. Τότε γιατί να το χρεώνεστε κάθε φορά και να μετά να το πετάτε στα σκουπίδια, επιβαρύνοντας και το περιβάλλον;
Η κηροζίνη θέρμανσης Kerosun διατίθεται σε δοχεία 6 και 18 λίτρων μιας χρήσης, αλλά και σε ανταλλασσόμενα δοχεία στα οποία πληρώνετε μόνο το περιεχόμενο!
Συγκεκριμένα, το Kerosun Extra μπορείτε να το βρείτε και σε ανταλλασσόμενα δοχεία των 18L (πορτοκαλί δοχεία) και των 20L (διαφανή δοχεία).
Το Kerosun Crystal One μπορείτε να το βρείτε και σε ανταλλασσόμενα δοχεία των 18L (μπλε δοχεία).

Τι σημαίνει ανταλλασσόμενο και ποια διαδικασία ακολουθείται;
Τα ανταλλασσόμενα δοχεία τα πληρώνετε ΜΟΝΟ την πρώτη φορά. Μόλις σας τελειώσει το καύσιμο, πηγαίνετε σε ένα υποκατάστημα Kerosun-ADM ή πρατήριο υγρών καυσίμων ή κατάστημα που διαθέτει ανταλλασσόμενα δοχεία, αγοράζετε ένα νέο ανταλλασσόμενο και πληρώνετε ΜΟΝΟ το περιεχόμενο δίνοντας πίσω το άδειο.
Όταν αγοράζετε για πρώτη φορά, πληρώνετε €4,10, που είναι το κόστος του πλαστικού δοχείου, και το περιεχόμενο του καυσίμου που θα επιλέξετε.
Διευκρίνιση: Δίνετε πίσω ΙΣΟ αριθμό δοχείων με αυτόν που θα αγοράσετε. Π.χ. δεν μπορείτε να αγοράσετε 1 ανταλλασσόμενο δοχείο και να επιστρέψετε 2. Από την άλλη μεριά, αν στην κατοχή σας έχετε 1 ανταλλασσόμενο και θέλετε να αγοράσετε 2 ανταλλασσόμενα, θα πληρώσετε + €4,10 μόνο για το δεύτερο.
Δηλαδή θα θυμάστε: Τα ανταλλασσόμενα δοχεία δεν επιστρέφονται. Ανταλλάσσονται!

Πού μπορείτε να τα βρείτε;
Ανταλλασσόμενα δοχεία Kerosun Crystal One 18L (μπλε) και ανταλλασσόμενα δοχεία Kerosun Extra 20L (διάφανα) είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ στα υποκαταστήματα της Αθήνας.
Ανταλλασσόμενα δοχεία Kerosun Extra 18L (πορτοκαλί δοχεία) μπορείτε να βρείτε στα υποκαταστήματα της Kerosun στην Αθήνα και σε πρατήρια υγρών καυσίμων και εμπορικά καταστήματα στο νομό Αττικής, αρκεί να τα έχουν παραγγείλει, βέβαια.

Αφού, λοιπόν, τα ανταλλασσόμενα συμφέρουν, γιατί δεν είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα;
Οι παραδόσεις παραγγελιών εκτός του νομού Αττικής εκτελούνται από μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια επιβάρυνση κόστους μεταφοράς στην τιμή όλων των προϊόντων.
Αν ένας πρατηριούχος ή έμπορος στην επαρχία επιλέξει να αγοράσει ανταλλασσόμενα δοχεία, θα πρέπει με την επόμενη αγορά ανταλλασσόμενων δοχείων τα κενά πλαστικά να επιστραφούν στην Αθήνα για να καθαριστούν και να ξαναγεμίσουν.
Άρα, το κενό δοχείο θα επιβαρυνθεί για δεύτερη φορά το κόστος μεταφοράς.
Τελικά, το κόστος για τον καταναλωτή καταλήγει να είναι ασύμφορο, αφού η τιμή του ανταλλασσόμενου δοχείου θα διαμορφωθεί αρκετά υψηλότερη από αυτή του δοχείου μιας χρήσης.

KEROSUN – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Χειμώνας σημαίνει ΚΡΥΟ. Η αντιμετώπισή του σημαίνει ΘΕΡΜΑΝΣΗ. Η θέρμανση είναι η τρίτη βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου μετά την τροφή και την ένδυση.
Τα οικονομικά μας δύσκολα. Οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί βγαίνουν – δε βγαίνουν, αλλά η ανάγκη της ζέστης είναι απαραίτητη.
Έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη ΛΥΣΗ: θέρμανση με τις θερμάστρες KEROSUN. Εάν δεν μας γνωρίζετετε, ρωτήστε τους φίλους σας, τους γείτονές σας, τους γνωστούς σας. Θα πληροφορηθείτε για μας!
Μπείτε σε ένα μαγαζί ηλεκτρικών ειδών και αγοράστε μια θερμάστρα κηροζίνης Kerosun και, να θυμάστε, δεν θα το μετανιώσετε!

Ανοδική τάση τιμών καυσίμων

Αγαπητοί καταναλωτές,
Με αφορμή την πρώτη επικοινωνία μας για τη χειμερινή περίοδο 2017-18, σας ευχόμαστε καλό χειμώνα, υγεία, προκοπή και θαλπωρή στα σπίτια και τις οικογένειές σας.
Με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό και την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα μας, σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές των καυσίμων είναι διεθνώς πολύ ανοδικές, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Σαουδική Αραβία, ως μεγάλης πετρελαιοπαραγωγού χώρας, αλλά και την πτωτική ισοτιμία του ευρώ ως προς το δολάριο Αμερικής.
Θα διαπιστώσετε την ανοδική τιμή εντός των προσεχών ημερών στα πρατήρια καυσίμων όταν ανεφοδιάζετε τα αυτοκίνητά σας, όπως και στο πετρέλαιο θέρμανσης. Γι’ αυτό, αν και οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ χαμηλές, ελάτε στα υποκαταστήματά μας μέχρι τo Σάββατο 11/11/2017 και προμηθευτείτε στις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ τα άριστα καύσιμα για τη θερμάστρα σας Kerosun Extra και Kerosun Crystal One, που ξεκινούν από €1,390 ανά λίτρο.
Προμηθευτείτε την ποσότητα καυσίμου που θα χρειαστείτε για τον Νοέμβριο ή και τον Δεκέμβριο από τώρα και κερδίστε ΣΗΜΕΡΑ! Ο χειμώνας είναι μπροστά μας. Θα χρειαστούμε ζεστασιά Kerosun σε χαμηλές τιμές!

Η επιλογή σας μας τιμά.
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!
ΕΝΤΙΜΑ, ΚΑΘΑΡΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

ΚΗΡΟΖΙΝΗ KEROSUN CRYSTAL ONE

Παράγεται στο πλέον σύγχρονο διυλιστήριο τής Ευρώπης, από την μεγαλύτερη παγκόσμια πετρελαϊκή εταιρεία. Εισάγεται στην Ελλάδα μόνο από την εταιρεία ADM – Kerosun και είναι το ιδανικό καύσιμο για θερμάστρες κηροζίνης έχοντας την προτίμηση και τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε εκατομμύρια χρήστες θερμαστρών κηροζίνης σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΑΨΟΓΟ καύσιμο σε λειτουργία και απόδοση, για όλα τα κλασικά μοντέλα φυτιλιού, ΙΔΑΝΙΚΟ για χρήση στα νέα ηλεκτρονικά μοντέλα fan heaters inverter, χωρίς την παραμικρή αίσθηση μυρωδιάς.
Σέ τιμή ΕΚΠΛΗΞΗ !
Με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση, μπορείτε να έχετε το τέλειο καύσιμο για την θερμάστρα σας. Δοκιμάστε το, θα ενθουσιαστείτε από την απόδοση και ταυτόχρονα την πλήρη έλλειψη κάθε οσμής!
Διατίθεται από τα 3 υποκαταστήματα Αττικής της Kerosun σε δοχεία 18 λίτρων Ανταλλασσόμενα (ΜΠΛΕ) και σε δοχεία 6 & 18 λίτρων Μιας Χρήσης. Επίσης διατίθεται σε δοχεία 6 λίτρων & 18 λίτρων Μιας Χρήσης από εμπορικά δίκτυα συνεργατών μας πανελλαδικής εμβέλειας. Ρωτήστε μας!
Πάντα σας θυμίζουμε να προτιμάτε τα Ανταλλασσόμενα δοχεία. ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ Όχι μόνο γιατί γλυτώνετε πολλά χρήματα και άσκοπα έξοδα, αλλά κυρίως γιατί βοηθάμε το περιβάλλον μας και τον πλανήτη να παραμένει καθαρός μειώνοντας την αναίτια κατανάλωση πλαστικού που τόσο τον επιβαρύνει! Είναι χρέος όλων μας!
Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, η εάν χρειάζεστε κάποια παραπάνω διευκρίνηση, στείλτε μας ένα μήνυμα ή ρωτήστε στα τηλ. κέντρα της εταιρείας μας Αθήνα 210-5386 300 καί Θεσσαλονίκη 2310-308018. Καλύτερα όμως είναι να επισκεφθείτε τα υποκαταστήματα τής KEROSUN στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη. Θα σας υποδεχθούμε με χαρά και θα δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα των θερμαστρών μας σε λειτουργία για να εκτιμήσετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης Kerosun!
Επίσης σημαντικό! Επειδή για την οικογένεια της Kerosun η πατρίδα μας δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έχουμε αναπτύξει ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που θα σας ικανοποιήσει σε όποιο σημείο της Ελλάδος και εάν βρίσκεστε!

Απλά ενημερώστε μας την επιθυμία η ανάγκη σας!

0

Your Cart

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο