ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Αγαπητοί καταναλωτές!

Η εταιρεία Kerosun, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των υπηρεσιών της, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, ξεκινά την απευθείας επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) πανελλαδικά.

Μοναδικός σκοπός της ανωτέρω ενέργειας είναι η άμεση και διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία μας, δηλαδή από την εταιρεία προς τους καταναλωτές της αλλά κυρίως από τους καταναλωτές προς την εταιρεία, σε θέματα, πληροφορίες η οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τις θερμάστρες  Kerosun και τα καύσιμα μας Kerosun Extra και Kerosun Crystal.

Με μία απλή εγγραφή σας στο newsletter της ιστοσελίδας μας, (δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από ένα – δύο λεπτά), στείλτε μας τα στοιχεία σας, και θα έχετε πάντοτε άμεση ενημέρωση για ότι νεότερο αφορά την θερμάστρα Kerosun και τα καύσιμα Kerosun Extra και Kerosun Crystal μέσω email, facebook, twitter, η ακόμη εάν επιθυμείτε και τηλεφωνικά.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδος βρίσκεστε, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην προμήθεια ανταλλακτικών, service, αγοράς καυσίμου, η ακόμη πρόβλημα στην επάρκεια η το κοστολόγιο των προιόντων μας, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα!

Θα ανταποκριθούμε άμεσα, θα γνωριστούμε επώνυμα, και σίγουρα θα βρούμε την πλέον βολική, γρήγορη και κυρίως οικονομική λύση για εσάς και την θέρμανση σας! Για να παραλάβετε και να προμηθευτείτε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας χρειάζεστε, στον μικρότερο δυνατό χρόνο και στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Με κάθε δική σας πληροφορία η ζήτηση, η Kerosun θα γίνει ακόμη καλύτερη!

Αρκεί να μας το ζητήσετε!
KEROSUN. 30 χρόνια μαζί! 1987-2017!
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν Δεν Πωλείται από το Eshop Προσωρινά μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές για δοκιμαστικούς λόγους. Απόρριψη

0

Your Cart