ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

Οι πωλήσεις από το e-shop της εταιρείας πραγματοποιούνται για ολόκληρη την επαρχία εκτός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι οποίες εκτελούνται με παράδοση κατ’ οίκον με τηλέφωνο στα 210-5386300 και 2310-308018

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία τριών δοχείων για λόγους οικονομίας στα μεταφορικά έξοδα.

Τα βήματα για την παραγγελία σας έχουν ως εξής:

 1. Επιλέγετε την ποσότητα των δοχείων που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τα βελάκια (ελάχιστη παραγγελία τα 3 τεμάχια) ή γράφετε κατευθείαν την ποσότητα στο αντίστοιχο πεδίο.
 2. Κάνετε κλικ στο κουμπί “Ενημέρωση Καλαθιού
 3. Επιλέγετε την περιοχή παραλαβής που προτιμάτε. Μετά την επιλογή σας θα σας εμφανιστεί το πλησιέστερο σημείο παραλαβής.
 4. Κάνετε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση της παραγγελίας
 5. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Τα πεδία που έχουν “*” είναι υποχρεωτικά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα τα στοιχεία σας θα είναι γνωστά στο σύστημα αν έχετε κάνει είσοδο στο σύστημα με τον κωδικό σας.
 6. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε επί τόπου λογαριασμό (μέλος του site) βάζοντας ✔ στο αντίστοιχο κουτάκι. Το username θα είναι το όνομα του email σας πριν το @. Π.χ. αν το email σας είναι example@email.com, το username σας θα είναι το example.
 7. Στα δεξιά βλέπετε αναλυτικά το κοστολόγιο της παραγγελίας σας
 8. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής, πληρωμή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας σας εκκαθαρίζονται σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς. Δεν διατηρούμε ούτε επεξεργαζόμαστε κανένα στοιχείο από τις κάρτες πληρωμών. Η τράπεζα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας εξοφλήθηκε με επιτυχία ώστε να αρχίσει η διαδικασία μεταφοράς των προϊόντων.
 9. Βάζετε ✔ στο κουτάκι “ Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όροι και προϋποθέσεις του ιστοτόπου” ή αν θέλετε κάνετε κλικ πάνω στο λινκ για να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου.
 10. Κάνετε κλικ στο κουπί “Αποστολή παραγγελίας
 11. Θα λάβετε στο e-mail που δηλώθηκε αποδεικτικό της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε

Τηλέφωνα επικοινωνίας

 • Για πληροφορίες που σχετίζονται με την παραγγελία σας υπάρχει τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης που είναι 216-4002922. Για μεγαλύτερη ευελιξία να θυμάστε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση κάποια άλλης απορίας ή ερώτησης, καλέστε στο 210-5386311.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν Δεν Πωλείται από το Eshop Προσωρινά μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές για δοκιμαστικούς λόγους. Απόρριψη

0

Your Cart