ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

tempdown 300x200

Αγαπητοί καταναλωτές,

Οι προγνώσεις του καιρού, σε όλα τα μετεωρολογικά μοντέλα, δείχνουν σημαντική επιδείνωση του καιρού σε όλη την επικράτεια της πατρίδος μας, που θα αρχίσει από Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και φαινόμενα, τα οποία θα διαρκέσουν για αρκετές ημέρες.
Θα είναι φρόνιμο, όσοι δεν διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου η χρειάζονται κάποιο ανταλλακτικό η service για την θερμάστρα τους, να το προμηθευτούν έγκαιρα.

Η Kerosun με πίστη και εμμονή τα τελευταία 29 χρόνια στις αρχές της εντιμότητας και ειλικρίνειας προς το καταναλωτικό της κοινό, φρόντισε εκ των προτέρων να μειώσει ακόμη περισσότερο τις τιμές των καυσίμων ώστε το κόστος θέρμανσης των πελατών της να είναι ακόμη πιο μικρό τις επόμενες ημέρες της κακοκαιρίας, μέσα στην γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η πατρίδα μας αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά.

Μία ακόμη συμβουλή και ταυτόχρονη παράκληση.
Ελάτε από τώρα στα υποκαταστήματα μας ώστε να εξυπηρετηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια.
Μην περιμένετε το πολύ κρύο όπου οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες για όλους.
Επίσης όσοι ενδιαφέρεστε για παράδοση προϊόντων στο σπίτι η στον χώρο σας, καλέστε από τώρα στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 – 5386 300 για Αττική ή 2310-308 018 για Θεσσαλονίκη, και κλείστε το ραντεβού σας.

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.