Διαθέσιμο CRYSTAL ONE

snow300x200bENHMEΡΩΣΗ: Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017
Αγαπητοί καταναλωτές,

Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευτυχία, Προκοπή στις οικογένειες όλων και Καλή Φώτιση σε ολόκληρο τον κόσμο!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 μετά από έλλειψη 3 ημερών, το κορυφαίο μας καύσιμο, η άοσμη κηροζίνη θέρμανσης Kerosun Crystal One, είναι και πάλι διαθέσιμη από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 από τα υποκαταστήματα μας.
Όπως επίσης σας είχαμε υποσχεθεί, η επαναδιάθεση του προιόντος γίνεται στην ίδια ακριβώς τιμή, όπως πρίν την ολιγοήμερη έλλειψη, παρά την μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων που επήλθε από 1η Ιανουαρίου 2017 λόγω μεγάλης αύξησης των φόρων αλλά και των διεθνών τιμών. Με χαρά σας περιμένουμε στα υποκαταστήματα μας για να επωφεληθείτε από τις χαμηλές μας τιμές, τόσο στην κλασσική μας κηροζίνη Kerosun Extra όσο και στην μοναδική άοσμη κηροζίνη Kerosun Crystal One.

Επειδή το επόμενο χρονικό διάστημα θα επικρατήσουν στην πατρίδα μας χαμηλές θερμοκρασίες, ελάτε στα υποκαταστήματα μας, προμηθευτείτε όσο καύσιμο χρειάζεστε, ώστε να μην λείψει η ζεστασιά και θαλπωρή της Kerosun από κανένα σπίτι! 
     
Για όσους πελάτες πιθανόν δεν μπορέσουν να επισκευθούν τα υποκαταστήματα μας αλλά επιθυμούν παράδοση στον χώρο τους, παρακαλούμε δώστε την παραγγελία σας δύο η τρείς ημέρες νωρίτερα, πρίν τελειώσει το καύσιμο σας,  στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-5386 300 για Αττική και 2310-308018 για Θεσσαλονίκη, στο ωράριο 09:00 εως 17:00. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα.

Όπως πάντα θυμίζουμε ότι οι ανταλλασόμενες συσκευασίες είναι όχι μόνο πολύ περισσότερο συμφέρουσες σε σχέση με τις συσκευασίες μίας χρήσης, διότι δεν πληρώνουμε κάθε φορά το κόστος του πλαστικού παρά μόνο την πρώτη, αλλά κυρίως διότι βοηθούμε στην μικρότερη δυνατή παραγωγή πλαστικών αποβλήτων και σκουπιδιών, τόσο για την πατρίδα μας όσο και για τον πλανήτη.

KEROSUN.
30 Χρόνια μαζί. Η εμπιστοσύνη σας, μας τιμά!  
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!